Блог за wordpress, дизайн, SEO, технологии

Leo Creative Design

Могат ли суперсматфоните на HTC да притеснят Samsung?

Могат ли суперсматфоните на HTC да притеснят Samsung?

HTC е една от сериозните компании в Android пространството. Те бяха едни от първите, които направиха смартфони, базирани на Android и по този начин имаха повече време да придобият богат опит с този софтуерен продукт на Google. Въпреки това Samsung успяха да настигнат HTC и да ги надминат.

В момента няма никакъв спор, че те са най-големите играчи на Android пазара, тъй като успяха да създадат страхотни продукти и да продадат милиони от тях в световен мащаб.

Въпреки тежките финансови времена за тайванците от HTC е добре да знаем, че компанията все още се бори за своето място под слънцето и планира отново да заеме престижното първо място.

Възможно ли е това? Защо не?

Напоследък Samsung не са чак толкова активни, колкото бяха преди да станат номер едно. А това не е индустрия, в която ако си производител можеш да лежиш на стари лаври. Светът се променя изключително бързо с всяка секунда и ако не следваш новите тенденции ще си сред губещите.

От HTC вярват, че имат силата да притеснят Samsung с новата серия устройства с означение U. Със своите устройства HTC U11, HTC U Ultra и U11 Life от компанията смятат да направят силен възход и отново да влезнат в сърцата на потребителите с високи изисквания. Ще стане ли този смартфон новият номер едно със своята 16MP камера?

Предстои да разберем.