Блог за wordpress, дизайн, SEO, технологии

Leo Creative Design

5 премиум темплейта със светлинни ефекти

5 премиум темплейта със светлинни ефекти

Има нещо в красивите светлини, което може да хипнотизира публиката. Вземете за пример шоу с фойерверки. Това е така в продължение на хиляди години, но все още успява да привлече погледи изпълнени с удивление в лицата на хора от всички възрасти. Още от времето, когато първобитните са наблюдавали с неразбиращ поглед звездите а след това и първия огън.

Ето защо светлинните ефекти съставляват такъв мощен елемент от дизайна. Те са чудесен начин да се грабне вниманието на аудиторията и оставят трайно впечатление.

Днес ви представяме пет платени пакета, които да свалите от graphicriver.net

LIGHT STROKES V1 LIGHT EFFECTS

LIGHT STROKES V1 LIGHT EFFECTS

Този файл включва 14 светлинни ефекти (light trails) с прозрачност. Всички светлинни ефекти са в psd слоеве (размерът е 1920* 1080px).
Можете да промените всеки цвят и комбинирате всички светлинни ефекти така, както искате. Всички светлинни ефекти са в прозрачни слоеве. Ще изглеждат перфектно на тъмен фон или комбинирани с други елементи в снимки. Можете също така да ги комбинирате с графични елементи.
Файлът е много лесен за използване. Изисква Photoshop CS3 или по-висока. Включен е също така и многопластов tiff файл.

LIFETIME LIGHT AWESOMIZERS

lifetime light awesomizers

Това не е Pay & Go! Вместо това, пакета с ресурси ще ви помогне да се вдъхновите. Тези творчески светлинни ефекти ще ви дадат възможност за настройване и да създавате изкуство съгласно вашите предпочитания, таланти и умения. Вашето изкуство е уникално и може да бъде видяно другаде. Това не е просто плосък светлинен архив. Той е предназначен да бъде от голяма полза най-вече на професионалните дизайнери и дигитални артисти, като всички ефекти могат да бъдат редактирани в Layer-папки, наименовани по подходящ начин.

Този пакет включва:

– 8 файла със Starburst Lights с висока резолюция (3000×3000px). Редактирайте! Просто променете честота на светлината, размери, цветове, ъгли и опции за смесване, за да създадете свои мечтани светлини.
– стотици light stokes and motions (оптимизирани за тъмни и светли нюанси на фона). Използвайте ги смело. Може самостоятелно или ги смесвайте един с друг или с други елементи, за да създадат оригинални и творчески ефекти. Налице са също така готови за използване предварително зададени микове от ефекти, които можете да копирате и поставите. Чрез използването на тези елементи можете да създавате страхотни тапети за вашия работен плот.
– 7 файла със Flame & Fire светлини отново във висока резолюци (3000×3000px). Създайте страхотни фойерверк ефекти във вашите дизайни, снимки, икони и марки. Тези пламъци и пожари с висока резолюция са оптимизирани и за едноцветни и фотографски фонове.
– 4 High-Res Spark & Spotlights (3000×3000px)
– и още повече от 140 готови ефекти, в полза на по-широк кръг от нужди на начинаещи и напреднали.

LIGHT TRAILS – 5 PACK

light trails 5pack

5 уникални и напълно гъвкави светлинни пътеки с три различни цветови вариации на всяка пътека и два примера, за това как тези светлинни пътеки, могат да се добавят към графиките ви.
Всяка светлина пътека е напълно векторизирана (с изключение на маските и основата) и цветовете са създадени чрез стиловете на слоевете, така че те са изключително лесни сменяеми и адаптивни към всеки размер.
Тези файлове са перфектни като елементи за всеки графичен проект, като например рекламни кампании, лого, хедъри на уеб сайтове, листовки, фонове на уеб сайтове, графични композиции или 3Д терени.

30 LIGHT REFRACTIONS PACK 2

30 Light Refractions

Те могат лесно да се променят от цветовете в програмата за редактиране на графики и може да бъде нанесени един върху друг, за да се постигнат повече ефекти.
Опитайте да експериментирате с Layer blending modes. За да създадете добър микс между светлината и вашето изображение, настройте начина на смесване на “Linear Dodge (Add)”, ”Screen” или “Lighten”.

Ultimate Light Effects Collection (Sparks)

light effects collection sparks

Пакета включва петата част от колекцията Sparks “Искри”. В архива ще намерите 11 различни висококачествени сета във формат прозрачен PNG и PSD. Добавете много лесно вашите магически ефекти, подходящи за най-различни дизайни: графики, плакати, фонове, тапети и т.н. Много лесен за използване, просто включвате и изключвате папки. Комбинирайте няколко папки заедно, за да създаде още по-магически ефекти.